Cindy Crawford

Kép
Sztárok

Látnod kell Cindy Crawford álomszép gyerekeit

Cindy Crawford álomszép családját órákig tudnánk nézni! Most egy Hong Kong-i filmpremierre vitte magával két gyönyörű gyermekét, akik közül a kislány inkább édesanyja, a kisfiú pedig inkább édesapja vonásait örökölte.

Kép
Stílus

A 15 legstílusosabb anya-lánya páros

Hollywoodban is igaz a mondás, mely szerint "az alma nem esik messze a fájától", legalábbis, ami a stílust illeti. Összeállításunkból egyértelművé válik, hogy a stílusérzék anyai ágon öröklődik, korunk stílusikonjai egytől-egyig édesanyjuk stílusának hasonmásai. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Ezt látnod kell: Itt az új Taylor Swift videó, a Bad Blood!

Elképesztő videóklippel rukkolt elő tegnap este az amerikai Billboard Music Awardson Taylor Swift! Jessica Alba, Selena Gomez, Cindy Crawford, Ellen Pompeo, Gigi Hadid, Zendaya, Cara Delevinge és még fél Hollywood tűnik fel a szexi, egyedi videóban. Erről tuti nem akartok lemaradni!

Kép
Stílus

A 90-es évek leggyönyörűbb ikonjai akkor és most

A 2015-ös őszi-téli bemutatókon a sminkesek és fodrászok többször inspirálódtak a 90-es évekből. Szerencsére nem a sötét szájkontúr és kék szemfestés tértek vissza: egészséges bőrt, téglavörös ajkakat és vagány, nem túlgondolt frizurákat láttunk. Ennek örömére felidézzük az évtized ikonjait.

Kép
Sztárok

Audrey Hepburn, Michael Kors, Rihanna - 12 híresség, akiket álnéven ismer a világ

Mindig is tudtuk, hogy a név sokat jelent, de hogy ennyire! Köztudott, hogy Marilyn Monroe valódi neve Norma Jean Mortenson volt, de a listánkon szereplő 12 híresség születési nevét csak kevesen ismerik, néha nem is csodálkozunk, miért...

Kép
Sztárok

Cindy Crawford kislányának első modell munkája

A szupermodell kislánya, Kaia Gerber örökölte édesanyja szépségét és tehetségét. Arról pedig, hogy ő is modell szeretne-e lenni, ha nagy lesz, megmutatjuk mit nyilatkozott.

Kép
Stílus

Cindy Crawford talán még szebb, mint volt

A legendás szupermodell még mindig fantasztikus, hihetetlen, hogy már 48 éves. Annyi biztos, hogy nem látszik rajta a kora, és bátran tündökölhet a modellek élmezőnyében. Most végre elárulta szépségének titkát!

Kép
Sztárok

Bréking! George Clooney megnősül a hétvégén

A hír igaz! Hollywood leghíresebb agglegénye, George Clooney szeptember 27-én feleségül veszi szerelmét, a szép és okos jogásznőt, Amal Alamuddint. Összeszedtük a legfontosabb részleteket a várva várt esküvővel kapcsolatban.

Kép
Sztárok

Vajon Cindy Crawford lánya is topmodell lesz?

Cindy Crawford a 90-es évek legnagyobb szupermodellje volt és a mai napig megkeresik őt modellmunkákkal.

Kép
Életmód

Andy Warhol és Chagall szomszédságában - Anton Molnar-interjú

A Franciaországban élő magyar festőművész, Anton Molnar a divathoz fűződő kapcsolatáról, Petra Nemcovával kötött barátságáról is mesélt kolléganőnknek, Visnyei Katának.

Előző oldal